dimecres, 21 de novembre del 2012

Coctel de marisc



Ingredients per 4 persones:

Enciam – 200gr. de gambes pelades cuites petites – 200gr. de palets de cranc – 1 surumui de llagosta – uns trossets de pinya natural o de llauna (opcional) – 100gr. de surumi ratllat - salsa rosa.
 
   - Treure tots els ingredients del congelador el dia abans i deixar-los a la nevera perquè es descongelin.
   - Tallar l´enciam ben prim (tipus juliana) i la resta d´ingredients a trossets petits.
   - En 4 copes o bols, posar-hi l´enciam, les gambes pelades, els palets de cranc, el surumi i els trossos de piña. A sobre,  afegir la salsa rosa i una mica de surumi ratllat per decorar. Es poden deixar caure pel lateral de la copa un parell de llagostins cuits per donar el toc final.  SERVIR FRESQUET.
   - PER LA SALSA ROSA: afegir a la maionesa clàssica una mica de ketchup fins a donar-li color, un raig de conyac o whisky i, per acabar de donar-li un toc suau,  el suc de mitja toronja petita.
                                                                                                                              Bon profit !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada