Ingredients
per 4 persones:
Enciam – 200gr. de gambes pelades cuites petites –
200gr. de palets de cranc – 1 surumui de llagosta – uns trossets de pinya
natural o de llauna (opcional) – 100gr. de surumi ratllat - salsa rosa.
-
Treure tots els ingredients del congelador el dia abans i deixar-los a la
nevera perquè es descongelin.
- Tallar l´enciam ben prim (tipus juliana) i
la resta d´ingredients a trossets petits.
- En 4 copes o bols,
posar-hi l´enciam, les gambes pelades, els palets de cranc, el surumi i els
trossos de piña. A sobre, afegir la
salsa rosa i una mica de surumi ratllat per decorar. Es poden deixar caure pel
lateral de la copa un parell de llagostins cuits per donar el toc final. SERVIR
FRESQUET.
- PER
LA SALSA ROSA :
afegir a la maionesa clàssica una mica de ketchup fins a donar-li color, un
raig de conyac o whisky i, per acabar de donar-li un toc suau, el suc
de mitja toronja petita.
Bon profit !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada